Οι 5 καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ

online-bookmakerΈχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που δόθηκαν οι μεταβατικές άδειες και περίπου 18 μήνες από τη δημοσίευση της blacklist. Ήρθε η ώρα για την ανάδειξη των 5 καλύτερων στοιχηματικών εταιριών.

Νο1 – Βet365
Η επιστροφή της Bet365 θεωρείται και όχι άδικα ευτυχία για τους Έλληνες παίκτες. Ο παγκόσμιος κολοσσός επέστρεψε ως Bet365.gr κάτω από την άδεια της B2B Gaming Services Malta Ltd προσφέροντας μόνο αθλητικό στοίχημα. Η εταιρία προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις, πολλές στοιχηματικές επιλογές και ειδικά στοιχήματα  και 24/7 εξυπηρέτηση. Αν προσθέσουμε τις ταχύτατες αναλήψεις

και τo live streaming έχουμε το απόλυτο πακέτο. Μοναδικό αρνητικό κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό με τη σελίδα, ειδικά σε ώρες αιχμής.

Ιστοσελίδα: www.bet365.gr
 
Νο2 – Stoiximan
Παρότι δεν είναι από τις παραδοσιακές “δυνάμεις” στο αθλητικό στοίχημα, ο Stoiximan έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών. Πλέον, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, θεωρείται must για τους Έλληνες παίκτες. Η εταιρία έχει το καλύτερο τμήμα marketing στον ελληνικό χώρο. Πέρα από το μπόνους εγγραφής, τρέχουν αρκετές καμπάνιες και δωρεάν στοιχήματα/μετρητά. Όσον αφορά τα παιχνίδια χωρίς γκανιότα μπορεί να τα θεωρούμε πλέον δεδομένα, αλλά ας μην αγνοούμε ότι τα σετ αποδόσεων είναι τα κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σελίδα είναι εύχρηστη, oι πληρωμές γρήγορες και το live streaming ανεβάζει επίπεδο την εταιρία. Στα αρνητικά είναι η σημαντική καθυστέρηση στην αποδοχή του στοιχήματος στο live, η απουσία ασιατικών και live chat και ο περιορισμένος αριθμός μέσων πληρωμής.
Ιστοσελίδα: www.stoiximan.gr

Νο3 – Novibet
Ο λόγος που η Novibet βρίσκεται στην 3η θέση είναι η θεαματική βελτίωση της εταιρίας. Από το καλοκαίρι όταν και λάνσαρε τη νέα σελίδα έκανε αρκετά βήματα μπροστά και πρέπει να επιβραβευθεί.  Η Νovibet είχε αρκετές καθυστερήσεις πληρωμών στην αρχή, όμως τα προβλήματα ξεπεράστηκαν. To live βελτιώνεται συνεχώς, πρόσθεσε ασιατικά, ανέβασε τα όρια και δείχνει μία γενικότερη διάθεση να ανέβει επίπεδο. Aς μην ξεχνάμε ότι είναι η μόνη εταιρία που έχει αδειοδοτηθεί στο Isle of Man και η εξυπηρέτηση είναι 24/7 μέσω Live Chat. Στα αρνητικά είναι ο περιορισμένος αριθμός live γεγονότων (αν και βελτιώθηκε) και οι λίγες μέθοδοι πληρωμής. Επίσης κάποιες περιοδικές προσφορές θα πρέπει να είναι περισσότερο ρεαλιστικές και “ρισκαδόρικες”. Δηλαδή προσφέρονται κάποια δωρεάν στοιχήματα για επιλογές με χαμηλό ή ελάχιστο ρίσκο για την εταιρία.
Ιστοσελίδα: www.novibet.gr

Νο4 – Goalbet
Μία εταιρία που λειτουργεί από την αρχή με σοβαρότητα, πιστή στην στρατηγική της. Η Goalbet έχει επιλέξει να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο, προσφέροντας με διαφορά τις υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά και μία τεράστια γκάμα επιλογών στο live στοίχημα. Στα υπόλοιπα αθλήματα υστερεί, όμως το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με αστική χρέωση (προσφέρουν ελάχιστες εταιρίες) και η γρήγορη εξυπηρέτηση. Στα αρνητικά, η απουσία περιοδικών προσφορών και οι δύσκολοι όροι στο μπόνους για τους νέους παίκτες. Σε κάθε περίπτωση δικαιολογείται η πολιτική της εταιρίας να επικεντρωθεί στο πολύ καλό ποδοσφαιρικό προϊόν αν και πρέπει να βελτιώσει το προϊόν και στα υπόλοιπα αθλήματα.
Ιστοσελίδα: www.goalbet.com

No 5 –  Sportingbet/Vistabet
Aν και αποτελούν δύο διαφορετικές σελίδες, η Vistabet είναι το white label της Sportingbet και διαφέρουν μόνο σε κάποιες προσφορές, γι’αυτό και τις αξιολογούμε μαζί. Παρότι αποτελεί ένα brand με παγκόσμια αναγνωρισημότητα, η εταιρία παραμένει στάσιμη εδώ και πολλά χρόνια με μοναδική ίσως προσθήκη το Live video. Στην Ελλάδα υπάρχει υπερπροβολή από τα μέσα και το προϊόν είναι υπερεκτιμημένο. Στα θετικά της εταιρίας είναι τα πολύ μεγάλα όρια πονταρίσματος, το πλήθος αγορών/στοιχηματικών επιλογών, oι συνεχείς προσφορές και το Live video. Στα αρνητικά οι πολύ χαμηλές, σχεδόν ΟΠΑΠ-ικές αποδόσεις, η απουσίες ασιατικών στοιχημάτων και η πολύ παλιά ιστοσελίδα.
Ιστοσελίδες: www.sportingbet.gr, www.vistabet.gr

Όσον αφορά τις υπόλοιπες εταιρίες η Mybet παραμένει στάσιμη εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι μεν αξιόπιστη όμως πρέπει να πάει σε νέα σελίδα και να βελτιώσει πολύ το live της. Χρειάζεται με απλά λόγια στήσιμο από το μηδέν.
Η Meridianbet κινείται στη μετριότητα, προσφέρει καλές αποδόσεις, όμως η εξυπηρέτηση δεν είναι και το πιο ισχυρό χαρτί της εταιρίας.
Η Paddy Power δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας λόγω χαμηλών ορίων.

Το επίπεδο των υπόλοιπων εταιριών είναι αρκετά χαμηλό και δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

ΥΓ: Στα σχόλια μπορείτε να γράψετε τις παρατηρήσεις σας και να αναφέρετε τις δικές σας καλύτερες εταιρίες.

Πηγή: www.foxbet.gr

Κοινοποίηση & αποθήκευση