• ΝΟΜΙΜO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ MERIDIANBET ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑBLET!


Αμφίρροπα και ειδικά

Η χειρότερη μέρα του Eurobasket ήταν η Κυριακή για τη στήλη, η οποία για πρώτη φορά, από την ημέρα έναρξης, κατέγραψε ζημιές και μάλιστα σημαντικότατες. Πλέον ο στόχος είναι η επιστροφή στα κέρδη το δυνατόν συντομότερα, κάτι που δυσκολεύει αρκετά, αφού η διοργάνωση περνά στην φάση των «8», με τις αναμετρήσεις να γίνονται πιο αμφίρροπες.

Βρες τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Ωστόσο στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση του σημερινού προγράμματος η Ισπανία είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στη Γερμανία, με το χάντικαπ να είναι οριακό, αφού όλα θα εξαρτηθούν από την όρεξη που θα επιδείξουν οι «Φούριας Ρόχας». Γι αυτό και εμείς θα στραφούμε σε ένα ειδικό στοίχημα με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης. Ο λόγος για τον συνολικό αριθμό εύστοχων τρίποντων στο παιχνίδι με το  line να βρίσκεται στα 15.5, που προσωπικά μου φαίνεται αρκετά μικρό ειδικότερα αν ρίξει κανείς μια ματιά στα ποσοστά ευστοχίας των Ισπανών, αλλά και τον μεγάλο αριθμό επιθέσεων που ολοκληρώνονται με σουτ τριών πόντων.

Πληθώρα στοιχηματικών επιλογών στη Betshop.gr

Ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια των προημιτελικών είναι το βραδινό ανάμεσα στη Σλοβενία και τη Λετονία, με τις περισσότερες εταιρίες να έχουν μοιράσει το καρπούζι στη μέση. Ωστόσο η παρουσία των δυο ομάδων έχει δείξει πως οι Λετονοί μπορεί να βασίζονται στην προσωπικότητα και τις ικανότητες του Πορζίνγκις, όμως όποτε χρειάστηκε βρήκαν λύσεις και από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Παράλληλα οι Σλοβένοι δεν έχουν ουσιαστική απάντηση  απέναντι στο  Λετονό γίγαντα και θα βασιστούν για ακόμα μια φορά στον Ντράγκιτς και το περιφερειακό σουτ, που είναι σαφώς πιο εύκολο αν αντιμετωπιστεί από ότι τη δύναμη κάτω  από το καλάθι.

Κοινοποίηση & αποθήκευση
  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
12/09/2017 21:30 EUB Slovenia - Latvia 2 2.02 40 STOIXIMAN 103-97 -40
12/09/2017 18:45 EUB Germany - Spain Ov. 15.5 (3pts) 1.80 40 STOIXIMAN 16 (3pts) 32
President
  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ BETREBELS