• ΝΟΜΙΜO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ MERIDIANBET ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑBLET!


Να μην τριτώσει το κακό

Καλημέρα σε όλους, πολύ δύσκολη βραδιά η χθεσινή με τους Γερμανούς και τους Ισπανούς να μας κάνουν το χατίρι, έστω και δύσκολα και να υπερβαίνουν τα 15 τρίποντα, ωστόσο η Λετονία έχασε το ρυθμό που απέκτησε στη δεύτερη περίοδο, υποχρεώνοντας τη στήλη για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σε ζημιές. Με την ελπίδα πως δεν θα τριτώσει το κακό, πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές.

Βρες τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Ρωσία, όπου κάθε πρόβλεψη για τελικό νικητή εμπεριέχει τεράστια δόση ρίσκου, αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια, ποιο πρόσωπο θα παρουσιάσουν οι διεθνείς μας. Το μόνο φαινομενικά σίγουρο είναι πως και πάλι θα βασιστούμε σε μια πιο σφικτή άμυνα, όπως έγινε και με τους Λιθουανούς, γεγονός που ενισχύει το χαμηλό σκορ.

Πληθώρα στοιχηματικών επιλογών στη Betshop.gr

Αντίθετα στο παιχνίδι των Ιταλών κόντρα στους Σέρβους, υπάρχει σαφέστατο φαβορί . που δεν είναι άλλο από τους τυπικά φιλοξενούμενους, που έως τώρα έχουν επιδείξει μια σταθερότητα στο παιχνίδια τους, έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση. Το διπλό μοιάζει απίθανο να σπάσει με το χάντικαπ των 6.5 πόντων να μοιάζει μικρό, απέναντι στη μια ομάδα, που δεν φημίζεται για την άμυνα, ενώ έχει την τάση να παρατάει και παιχνίδια.

President

Κοινοποίηση & αποθήκευση
  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
13/09/2017 21:30 EUB Italy - Serbia (0:6.5) 2 1.97 30 STOIXIMAN 67-83 29.10
13/09/2017 18:45 EUB Greece - Russia Un. 148.5 1.90 30 STOIXIMAN 69-74 27
President
  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ BETREBELS