Ολυμπιακός στο 2,30;

  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
09/12/2017 19:30 GRE1 Panaitolikos - Olympiacos X2&3+ 2.30 15 1-4 +19.5
09/12/2017 16:30 GER1 Hamburger - Wolfsburg X2&0-3 2.10 20 0-0 +22
27/12/2017 19:30 ENGPR Newcastle - Leicester X2&2+ 2.00 20 2-3 +20

Καλημέρα,

θετικά κύλισε η βραδιά του Europa League, τόσο για τα σημεία της Πέμπτης, όσο και για τα μακροχρόνια στοιχήματα τα οποία επιβεβαιώθηκαν κατά τα 3/4. Εάν μάλιστα η Μπράγκα κρατούσε την ισοπαλία μέχρι τέλους στην Τουρκία θα μιλούσαμε για άλλο ένα τεράστιο ταμείο μέσα στο εξαιρετικό τελευταίο δίμηνο. Δεν πειράζει, αργά αλλά σταθερά το κέρδος έχει τις αυξητικές τάσεις που επιζητώ. Πάμε όμως στα σημερινά, τα οποία είναι λίγα και καλά:

Βίοι αντίθετοι για Νιουκάστλ και Λέστερ, με τους “ανθρακορύχους” να συμπληρώνουν έξι ματς με μόλις έναν βαθμό συγκομιδή. Χαμηλά το ηθικό για την ομάδα του Μπενίτεθ η οποία ευτυχώς παραμένει στο μέσο της βαθμολογίας χωρίς να αντιμετωπίζει  άμεσο κίνδυνο. Οι σημαντικές απουσίες βασικών παικτών της αναμένεται να δυσκολέψουν το έργο απέναντι στην φορμαρισμένη Λέστερ η οποία μετρά 7 βαθμούς στα 3 πρόσφατα ματς της. Συγκεκριμένα οι “Αλεπούδες” παραμένουν αήττητες εκτός έδρας από τις 26 Αυγούστου (!) και δύσκολα θα ηττηθούν και σήμερα, ενώ δείχνουν να έχουν βρεί και ρυθμό επιθετικά. Συνδυαστικό Χ2&2+ σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Γνωρίστε το Turbo Pay-out στην Meridianbet.
Επιλογή κατάθεσης με Vivawallet!

Σε καλή κατάσταση είναι και η Βόλφσμπουργκ η οποία συνέτριψε την εξαιρετική φέτος Γκλάντμπαχ με 3-0. Πολύ μαχητική εκτός έδρας έχοντας να παρουσιάσει τις πρόσφατες ισοπαλίες της στο Μόναχο, στο Λεβερκούζεν και στην έδρα της Σάλκε, όλες σκοράροντας. Το Αμβούργο μένοντας αήττητο σε δύο αγώνες παραμένει εκτός επικίνδυνης ζώνης, όμως αγωνιστικά είναι ένα επίπεδο κάτω από τους “Λύκους”. Περιμένω κλειστό παιχνίδι με την πλάστιγγα να γέρνει οριακά προς τους φιλοξενούμενους. Συνδυαστικό Χ2&0-3 εδώ στο δίκαιο 2,10.

Κλείνω με Ελλάδα όπου ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Champions League (άδοξα), θα προσπαθήσει να αναρριχηθεί για άλλη μια σεζόν στην κορυφή της Ελλάδας. Δύσκολη έξοδος στον πολύ ανταγωνιστικό Παναιτωλικό, σε μια πόλη όμως που έχει έντονα Ολυμπιακά αισθήματα. Για την άμυνα των Ερυθρόλευκων τα έχουμε πει, και έχουμε πληρωθεί αρκετές φορές: Μόλις δύο φορές κράτησε το μηδέν στην άμυνα το τελευταίο τρίμηνο (Μπάρτσα και ΠΑΟΚ), ενώ δέχεται εύκολα το γκολ ακόμα και στο Καραϊσκάκη. Πέντε συνεχόμενες αναμετρήσεις εκτός έδρας ήρθαν αμφίσκορο, ενώ δεν ξεχνάμε τα εντυπωσιακά ματς σε Κέρκυρα και Νέα Σμύρνη με φάσεις εκατέρωθεν. Η ομάδα του Αγρινίου είναι εξαιρετική επιθετικά, έχοντας σκοράρει σε 7/7 τελευταία της επίσημα ματς, ενώ είναι προφανές το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του σε ένα ματς απέναντι στον πρωταθλητή. Συνδυαστικό X2&3+ εδώ, το οποίο ουσιαστικά μας ανεβάζει την απόδοση του over2.5 στο 2,30.

Καλή επιτυχία! Δείτε το παιχνίδι μου εδώ!

Ορθολογιστής

Κοινοποίηση & αποθήκευση