Κυριακή με παγίδες!

  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
25/09/2016 15:30 BEL1</br>ESP1</br> HOL1 Standard Liège-Eupen </br> Espanyol-Celta </br> Utrecht-Sparta </br> <strong> D x 7, C x 5 </strong> GG&over2.5 </br> GG&over2.5 </br> GG&over2.5 2.08 </br> 2.30 </br> 1.93 26 3-0 </br> 0-2 </br> 2-0 -26
25/09/2016 16:00 ΙΤΑ1 </br> GER1 </br> ITA1 Sassuolo-Udineze </br> Cologne-RB Leipzig </br> Fiorentina-AC Milan </br><strong> S x 9, D x 2, C x 1 </strong> X </br>X </br> X 3.40 </br> 3.40 </br> 3.40 34 1-0 </br> 1-1 </br> 0-0 +50.3

fiorentinamilanΚαλημέρα!

Πολλές οι ομάδες που αγωνίζονται μεσοβδόμαδα στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και αναμένεται να κάνουν rotation σε κάποιους από τους παίκτες-κλειδιά τους. Ήδη αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές Ατλέτικο και Βιγιαρεάλ, οπότε τίθεται εν αμφιβόλω μια πιθανή εύκολη επικράτηση έναντι των αδύναμων αντιπάλων τους. Χθές είδαμε όλοι την δυσκολία με την οποία επικράτησαν Γιουβέντους και Μπάγερν απέναντι σε θεωρητικά πολύ κατώτερους αντιπάλους. Πάμε σιγά-σιγά να αποκρυπτογραφήσουμε κάποιες προτάσεις:

ΙΤΑΛΙΑ: Λογικά επιστρέφει ο Λιάγιτς στην ενδεκάδα της Τορίνο, ενώ συνεχίζουν να υφίστανται βασικές απουσίες σε άμυνα και κέντρο. Η Ρόμα έχει και αυτή εμφανή αμυντικά προβλήματα (έχει δεχθεί ήδη 9 γκολ σε 7 επίσημα ματς) και θα βασιστεί στην επιθετική της δεινότητα για να κατακτήσει αυτό το ματς. Το over2.5 το βρίσκουμε στο 1,70, ενώ για μεγαλύτερο ρίσκο αυτό μπορεί να συνδυαστεί σε το διπλό σε απόδοση 3,00. Δύο σερί ματς χωρίς να σκοράρει είναι πολλά για την Τζένοα. Τώρα αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη Πεσκάρα η οποία αγωνίζεται ανοιχτά, ενώ έχει και 3 βασικές απουσίες. Το συνδυαστικό 1&over1.5 δίνεται στο ενδιαφέρον 2,15.

Cash – out στον Stoiximan! Παίξε νόμιμα!

Κλειστό ματς αναμένεται το Σασσουόλο – Ουντινέζε, την στιγμή που η Σασσουόλο έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, ενώ έχει μπροστά της και ταξίδι στο Βέλγιο για να αγωνιστεί ενάντια στην Γκενκ. Η Ουντινέζε είναι ευχαριστημένη με την ισοπαλία με την Φιορεντίνα, και θα αγωνιστεί πάλι αμυντικά, με σκοπό πρωτίστως να αποφύγει την ήττα. Το καλοπληρωμένο Χ αξίζει μια ματιά στο 3,40. Ίδια προσέγγιση αναμένω και στο ματς Φιορεντίνα – Μίλαν. Οι Βιόλα κινούνται στο μέσο της βαθμολογίας, ενώ η επιθετική τους λειτουργία δεν είναι και η καλύτερη. Τώρα θα πρέπει να προσέξουν τους ταλαντούχους επιθετικούς της Μίλαν και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν το ματς σε ένα αντίστοιχο ρυθμό με το 1-0 επί της Ρόμα την προηγούμενη Κυριακή το οποίο προβλέψαμε σωστά. Και εδώ αξίζει μια ματιά στην ισοπαλία του 3,40 με ένα σκορ 1-1.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Αναμένω όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι στο Εσπανιόλ – Θέλτα. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από τις πρώτες τους νίκες για φέτος, με τους γηπεδούχους να είναι αρκετά τυχεροί αφού σκόραραν 2 γκολ με 2 τελικές εντός στόχου και μας πλήρωσαν. Θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι θα πιέσουν εξ΄αρχής ώστε να ντουμπλάρουν τις νίκες τους, ενώ οι Γαλιθιάνοι έχουν το μυαλό τους και στο ματς με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη. Φυσικά τα αμυντικά κενά της Εσπανιόλ είναι παραπάνω από εμφανή, την στιγμή που η Οσασούνα τους δημιούργησε 13 τελικές εντός στόχου. Στο 1,75 το αμφίσκορο, ενώ αν έπρεπε να διαλέξω σημείο θα πήγαινα με ρίσκο στον πλούσιο άσσο του 2,35. Καθαρά λόγω της εξαιρετικής της αμυντικής λειτουργίας θα άξιζε και ένα μικρό ποντάρισμα ο άσσος συνδυαζόμενος με under3.5 της Βιγιαρεάλ έναντι στην Οσασούνα στο 1,91.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ: Κλειστό ματς αναμένεται το Κολωνία-Λειψία, ματς στο οποίο τίθενται αντιμέτωπες δύο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Μπουντεσλίγκα. Η Κολωνία έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ μέχρι στιγμής (στην εκτός έδρας νίκη με 1-3 στη Σάλκε), ενώ η Λειψία κράτησε στο μηδέν την Ντόρτμουντ (!) και το Αμβούργο, ενώ δέχθηκε ένα φτηνό γκολ στην λήξη του αγώνα με την Γκλάντμπαχ και αρκέστηκε στην ισοπαλία. Και εδώ πιστεύω ότι το ματς έχει πολύ ισοπαλία στο 3,40. Η Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο δείχνει να βρίσκει ρυθμό, αφού μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο Μπρίζ, πέτυχε δύο άνετες νίκες με μηδέν παθητικό και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Σήμερα έχει να αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη Εουπεν, η οποία έχει πέντε συνεχόμενα γκολ/γκολ&over2.5 στο πρωτάθλημα, και αγωνίζεται ανοικτά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο άσσος συνδυαζόμενος με το over2.5 πληρώνει 2,22. Τέλος, δεν ξέρω πόσο θα συνεχιστεί η κατρακύλα της Ουτρέχτης η οποία μετά την τιμητική 5η θέση πέρισυ, έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς νίκη σε 6 αγωνιστικές, έχοντας δεχθεί και 13 γκολ. Το μόνο θετικό είναι ότι σκοράρει σε όλα τα ματς της, όπως αναμένεται να κάνει και σήμερα απέναντι στην έκπληξη Σπάρτα Ρότερνταμ, η οποία ερχόμενη από την Β’ κατηγορία εντυπωσιάζει: 3-1-2 συγκομιδή, με 9-7 τέρματα υπέρ, ενώ και αυτή σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια. Ορισμός του αμφίσκορου στο 1,60, ενώ συνδυαζόμενο με το over2.5 ανεβαίνει στο 1,93.

Καλή επιτυχία! Δείτε το παιχνίδι μου εδώ!

Ορθολογιστής

Κοινοποίηση & αποθήκευση