• ΝΟΜΙΜO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ MERIDIANBET ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑBLET!


Μικρό καλάθι στην αρχή

Καλημέρα σε όλους, μετά από διάστημα ενός μήνα περίπου, η στήλη του μπάσκετ είναι και πάλι και εδώ να σας κρατήσει συντροφιά για όλο το δύσκολο και γεμάτο αναμετρήσεις Χειμώνα, που έρχεται. Αφορμή της σημερινής μας επικοινωνίας είναι φυσικά η έναρξη του Ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά του ντέρμπι των αιωνίων, που σίγουρα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Φυσικά η σεζόν είναι ακόμα στο ξεκίνημα της και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την επόμενη εβδομάδα, με την έναρξη της Euroleague, αλλά και του ΝΒΑ, το οποίο και αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε κάποια πονταρίσματα.

Βρες τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα στη Sportingbet

Στο Σ.Ε.Φ. λοιπόν ξεκινά το φετινό ταξίδι των δυο αιωνίων, με τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, με την απουσία του Σπανούλη, που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στη δωδεκάδα του παιχνιδιού, γεγονός που γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων, όχι τόσο λόγω της αγωνιστικής απουσίας του Kill Bill, αλλά και της ψυχολογικής κατάστασης στην οποία θα βρεθούν στο Ολυμπιακό εξαιτίας της απουσίας. Το 2.10 που μας προσφέρει η Sportingbet για τη νίκη των «πρασίνων» είναι αρκετά ικανοποιητικό για ξεκίνημα, όπου όμως θα κρατήσαμε μικρό καλάθι, καθώς ουδείς γνωρίζει την πραγματική αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων και σίγουρα τα παιχνίδια Κυπέλλου που προηγήθηκαν δεν μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο.

Αυτά όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, με τη στήλη να ανανεώνει το ραντεβού της για τα μέσα της εβδομάδας, με μακροχρόνιες επιλογές από τη Euroleague και το ΝΒΑ, αλλά και τις πρώτες σκέψεις για τα παιχνίδια της Πέμπτης.

President

Κοινοποίηση & αποθήκευση
  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
08/10/2017 19:30 GRE Olympiakos - Panathinaikos 2 2.10 20.00 Sportingbet 69-71 22
President
  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ BETREBELS