• ΝΟΜΙΜO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ MERIDIANBET ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑBLET!


Φορτσάρει το Μαυροβούνιο

Με μια μικρή καθυστέρηση, σε σχέση με χθες, είμαστε και σήμερα εδώ, με σκοπό να βρούμε και σήμερα το κλειδί της επιτυχίας. Η χθεσινή μέρα μας έδωσε το απόλυτο, γεμίζοντας μας με αισιοδοξία, προκειμένου να υλοποιήσουμε ο στόχο που δεν είναι άλλος από το κέρδος στο τέλος της διοργάνωσης του Eurobasket under 20.

Παίξε νόμιμα και με πολλές επιλογές στη Sportingbet,gr

Ολοκληρώνεται σήμερα η 1η φάση, με τις περισσότερες ομάδες να ξέρουν στο περίπου τα διασταυρώματα στην φάση των “16”, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Μια από αυτές είναι και το Μαυροβούνιο, που ηττήθηκε στην παράταση από τη Γαλλία και σήμερα χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη απέναντι στους Ισλανδούς προκειμένου να πλασαριστεί καλύτερα και να γλιτώσει τα μεγαθήρια. Το χάντικαπ των 11, 5 πόντων είναι οριακό και εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο, γεγονός που μας κάνει επιφυλακτικούς. Εναλλακτικά όμως το line των 130,0 πόντων φαίνεται πιο δελεαστικό αφού το ταλέντο των πρώην Γιουγκοσλάβων ξεχειλίσει.

Ραντεβού στην φάση των νοκ – άουτ, με το κίνητρο να μην αφήνει περιθώρια για πειραματισμούς, γεγονός που θα μας δώσει τη δυνατότητα να αυξήσουμε τις επιλογές μας, αλλά και το ποντάρισμα μας.

President

Κοινοποίηση & αποθήκευση
  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
17/07/2017 14:30 EUR Montenegro un20 - Iceland un20 Ov 130.0 1.87 30 STOIXIMAN 50-60 -30
President
  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ BETREBELS