Δυο παλιόφιλοι…αντίπαλοι

  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
25/10/2020 16:00 ITA1 Benevento- Napoli 2&ov2.5 1.73 15 1-2 +10.95
25/10/2020 13:30 ITA1 Cagliari - Crotone (0:0.25 AH) 1 1.95 25 4-2 +23.75

Καλημέρα και καλή Κυριακή!

Εχθές ο Παναθηναϊκός μας στέρησε το ταμείο μιας και αποδείχθηκε πολύ προβλέψιμος στο τέλος και στην τελευταία φάση του αγώνα δέχθηκε την ισοφάριση και εμείς χάσαμε έναν άσσο που τον είχαμε κυκλώσει από νωρίς την εβδομάδα που μας πέρασε.

Σήμερα έχουμε αμφίρροπες αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα, προτιμώ να κάνω…skip και να ασχοληθώ με το ιταλικό πρωτάθλημα το οποίο παρακολουθώ εξίσου “ζεστά” με το ελληνικό.

Novibet:  Cash-out* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις!

Δύο παλιόφιλοι συναντιούνται από τη θέσω των πάγκων. Πίπο Ιντζάκι και Τζενάρο Γκατούζο ήταν συμπαίκτες για πολλά χρόνια στην Μίλαν και σήμερα θα βρεθούν αντίπαλοι, ο ένας από τον πάγκο της Μπενεβέντο και ο άλλος από τον πάγκο της Νάπολι.
Εάν πάρουμε τοις μετρητοίς τα λόγια του Πίπο η ομάδα του θα επιτεθεί και θα στοχεύσει στο γκολ. Η Νάπολι έτσι κι αλλιώς επιτίθεται πολύ και σκοράρει πολύ εύκολα. Βλέπω νίκη της Νάπολι και εάν σκοράρει η Μπενεβέντο θα έχουμε τουλάχιστον 3 γκολ. Over 2.5 και διπλό είναι η επιλογή μου σε απόδοση 1.73.

Να πάμε και σε έναν άσσο που προκαλεί με την απόδοσή του. Η Κάλιαρι υποδέχεται την Κροτόνε που είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό και ο άσσος της γηπεδούχου προσφέρεται σε απόδοση 2.20. Θα καλύψω το μισό μέρος του πονταρίσματός μου στην ισοπαλία με το ασιάτικο -0,25 υπέρ της Κάλιαρι.

Πάμε πολύ καλά στο πινακάκι, ξεκίνημα ονειρεμένο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Καλή Κυριακή και κρατάμε αποστάσεις, προσέχουμε την υγεία μας και τη ζωή μας.

Trustworthy

Κοινοποίηση & αποθήκευση