Επαναληπτικοί ευρωπαϊκών αναμετρήσεων

  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
26/08/2021 21:00 Q.CL
Q.EL
Brondby - Salzburg
Rijeka - PAOK
(team to qualify)
GG
PAOK
1.66
1.50
15 PAME-STOIXIMA-new-logo-120x60 1-2
yes
+22.35
25/08/2021 22:00 Q.CL Shakhtar - Monaco (0:0 AH) 1 2.03 20 PAME-STOIXIMA-new-logo-120x60 1-2 -20

Καλημέρα!

Μπενφίκα, Γιουνγκ Μπόις και Μάλμε είναι οι 3 ομάδες που προκρίθηκαν εχθές στους ομίλους του Champions League και σήμερα θα μάθουμε τις άλλες 3 ομάδες που θα συμπληρώσουν τις 32 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της Κωνσταντινούπολης.

Μπρόντμπι και Σάλτσμπουργκ αναμετρώνται στον επαναληπτικό του 2-1 υπέρ των Αυστριακών στο πρώτο παιχνίδι. Η Μπρόντμπι ήταν τυχερή σε αυτό το παιχνίδι δεχόμενη μόνο δύο γκολ από την ανώτερη Σάλτσμπουγκ. Σήμερα θα έχει τη βοήθεια των φιλάθλων της και έχει στα υπέρ το εύκολο σκοράρισμα. Δεν της δίνω τύχη για πρόκριση αλλά στα μάτια μου προκρίνεται το αμφίσκορο σε απόδοση 1,66.

Ντιναμό Ζ. και Σερίφ αναμετρώνται ξανά και η Σερίφ έχει το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα. Είναι μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της. Εννοείται ότι έχει δώσει ελάχιστους αγώνες για το πρωτάθλημα Μολδαβίας ώστε να επικεντρωθεί σε αυτούς τους αγώνες που οδηγούν στους ομίλους. Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις της Ντιναμό που έχουν σήμερα αγωνιστικά προβλήματα. Δύσκολα θα χάσει την πρόκριση η Σερίφ που στις αντεπιθέσεις είναι κίνδυνος – θάνατος. Σήμερα αναμένεται να βρει αρκετές.

Η Μονακό των κακών εμφανίσεων εντός και εκτός συνόρων καλείται να σκοράρει (δεν το έχει κάνει τα τελευταία 3 παιχνίδια) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαχτάρ και να οδηγήσει τουλάχιστον το παιχνίδι στην παράταση. Έχασε στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 από την πολύ έμπειρη και μόνιμη των ομίλων του Champions League Σαχτάρ. Δύσκολα τα πράγματα για τους Γάλλους, με τους Ουκρανούς να θέλουν νίκη ή ισοπαλία. Θα ανοιχτεί στο τέλος η Μονακό και εκεί μπορεί να δεχθεί τη χαριστική βολή και η Σαχτάρ να πάρει τη νίκη. Θα πάρω κάλυψη στην ισοπαλία.

Από τις αυριανές αναμετρήσεις “πήρα” την πρόκριση του ΠΑΟΚ σε απόδοση 1,50. Έχει καλύτερο ρόστερ και εάν είναι εύστοχοι οι παίκτες της ελληνικής ομάδας θα πάρουν την πρόκριση.

Καλή μας επιτυχία!

Trustworthy

Κοινοποίηση & αποθήκευση