Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Καλησπέρα!

Champions League, μέρος 4ο, η πιο κρίσιμη αγωνιστική! Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τις ομάδες που αγωνίζονται στον κορυφαίο θεσμό. Συνήθως σε αυτήν την αγωνιστική “κλείνουν” κάποια εισιτήρια και οι ομάδες δεν είναι αδιάφορες. Συνεπώς, όλοι τα δίνουν όλα για τους βαθμούς! Πάμε να δούμε τι έχω κρατήσει:

Ντόρτμουντ – Ίντερ: Επιθετικό ποδόσφαιρο η Ντόρτμουντ, αμυντικά έχει τα θεματάκια της. Η Ίντερ δεν…σκοτώνει επιθετικά. Μπορεί να σκοράρει, ίσως πάρει την ισοπαλία όμως τον πρώτο λόγο τον έχει η γερμανική ομάδα ειδικά εάν αγωνιστεί ο Ρόις.

Νάπολη – Σάλτσμπουργκ: Η αυστριακή ομάδα δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά με τέτοια άμυνα. Μπορεί επιθετικά να πηγαίνει πολύ καλά όμως αμυντικά είναι το μεγάλο της πρόβλημα. Η Νάπολη από την άλλη δίνει σήμερα το εύκολο παιχνίδι του ομίλου και οφείλει να το κερδίσει. Ο άσσος είναι σε εξαιρετική απόδοση, πάω μαζί του.

Sportingbet: Όχι τυχαία Επιλογή

Τσέλσι – Άγιαξ: Το προηγούμενο παιχνίδι έληξε 1-0 υπέρ της Τσέλσι. Σοκ για τον Άγιαξ το αποτέλεσμα αυτό και σήμερα θα θελήσει να πάρει κάτι από το ματς. Καλή περίπτωση το αμφίσκορο, καλή και το συνδυαστικό over 2.5 και GG. Θα επιλέξω το αμφίσκορο.

Βαλένθια – Λιλ: Αμφιταλαντεύτηκα με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Βαλένθια μπορεί να κερδίσει άνετα σήμερα αλλά μπορεί και να δυσκολευτεί. Εξαρτάται από την απόδοσή της. Το αναφέρω αυτό γιατί εκτός έδρας η Λιλ δεν τρομάζει. Να σημειώσω όμως ότι το κλίμα στην Βαλένθια είναι λίγο νοσηρό. Υπάρχει γενικά μία γκρίνια για τον πρόεδρο της ομάδας. Θα δούμε που θα οδηγήσει αυτό. Μέχρι τότε πάμε στον άσσο με μισή κάλυψη στην ισοπαλία.

Καλή τηλεθέαση και καλή μας επιτυχία!

Trustworthy

Κοινοποίηση & αποθήκευση