Η σωστή κίνηση της Φέγενορντ

Hola Trustbet-φίλοι!

Η μελέτη ολοκληρώθηκε και έχω επιλογές από πολλά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το καλύτερο σημείο μου για σήμερα νομίζω ότι είναι το διπλό της Φέγενορντ η οποία με τον Αντβοκαντ στον πάγκο δείχνει να παίζει καλά και νομίζω πρέπει να την εμπιστευτούμε. Η Χέρακλες έδωσε δύο αγώνες μέσα στο 2020 και απογοήτευσε με την εμφάνισή της. Το διπλό στο 2.00.

Novibet:  Cash-out* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις!

Πάμε και σε έναxν άλλον προπονητή ο οποίος έδειξε το στίγμα του και η ομάδα που προπονεί πλέον παρουσιάζεται πιο μεστή και έχει στόχους. Ο Αμπελάρδο έδωσε άλλον αέρα στην Εσπανιόλ, το καταλαβαίνουν και οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους. Ποντάρω σε αυτήν την ευφορία που επικρατεί και πάω στον άσσο με κάλυψη στην ισοπαλία γιατί η αντίπαλος είναι η Μπιλμπάο η οποία φυσικά και δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Στην Γαλλία, η Σεντ Ετιέν έχει επιστροφές, η τριάδα μπροστά είναι φωτιά και περιμένω νίκη επί της Νιμ η οποία δεν φοβίζει.
Στο Πριγκηπάτο του Μονακό η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται το Στασβούργο που δείχνει να επιστρέφει στην ρέντα και στις καλές εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών. Πιστεύω ότι θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν.

Να δώσουμε και ένα δελτιάκι με ζητούμενα με ρίσκο; Για Ιταλία μιλάμε, για την 2η κατηγορία και η Βίρτους δεν θα πει όχι σε μία ενδεχόμενη ισοπαλία. Κάτι τέτοιο βλέπω πιθανό και στο παιχνίδι Μπέβερεν – Έουπεν. Με την ισοπαλία θα είναι ευχαριστημένες και οι δύο ομάδες. Η ισοπαλία και στις δύο αναμετρήσεις είναι σε χαμηλές αποδόσεις, μάλλον υποψιασμένοι είναι οι book!

Καλή μας επιτυχία!

Trustworthy

Κοινοποίηση & αποθήκευση