Κάτι καλό ετοιμάζεται στην Φόλενταμ

  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
06/08/2021 21:00 FRA1
HOL2
Monaco - Nantes
FC Eindhoven - Volendam
1
2
1.45
1.62
15 PAME-STOIXIMA-new-logo-120x60 1-1
2-2
-15

“Πιάσαμε” Αύγουστο, παραδοσιακός μήνας διακοπών για εμένα αν και φέτος φρόντισα και ξέφυγα από την καθημερινότητα στα μέσα Ιουλίου, γέμισα μπαταρίες και από τις αρχές Αυγούστου είμαι στις επάλξεις!

Δουλειά από την μία, μπάνια από την άλλη, βόλτες τα βράδια συνθέτουν ένα δυναμικό σκηνικό των τελευταίων ημερών. Να μην ασχοληθούμε όμως και με την αγαπημένη μας σελίδα; Ε ναι, αμαρτία θα ήταν να την αφήσουμε, ειδικά τώρα που οι υποχρεώσεις ελέω Αυγούστου χαλαρώνουν, τώρα που τα ρόστερ διαμορφώνονται και τώρα που οι ελπίδες σε όλες τις ομάδες ενόψει της νέας σεζόν είναι στο ζενίθ τους.

Η σελίδα συνεχίζει έτσι όπως ξεκίνησε, ελεύθερη σε όλους, όσο και εάν οι σειρήνες του συνδρομητικού πακέτου ηχούν δυνατά φέτος. Η ποιότητα δεδομένη, αλλά αναζητούνται νέοι tipsters, για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα και να αναδειχθούν. Εάν ενδιαφέρεστε στείλτε email στο trustbet@trustbet.gr

Παρασκευή σήμερα και έχουμε εναρκτήριο λάκτισμα σε Championship Αγγλίας, Πορτογαλία, 2η κατηγορία Ολλανδίας και Ligue 1 Γαλλίας. Θα ασχοληθώ με το παιχνίδι Μονακό – Ναντ που διεξάγεται σήμερα (το μοναδικό σημερινό παιχνίδι για την Ligue 1) όπου η Μονακό είναι έτοιμη μιας και αγωνίστηκε για τα προκριματικά του Champions League και μάλιστα έφυγε με τη νίκη από την Τσεχία με καλή εμφάνιση. Η Ναντ πέρσι έσωσε την χρονιά στα μπαράζ, δεν έκανε πολλές μεταγραφές αλλά έχει το ρόστερ ώστε φέτος να μην κινδυνεύσει. Θα πάω με την πιο έτοιμη ομάδα της Μονακό και με τον άσσο στο 1,45 που μπορεί να πέσει και άλλο η απόδοσή του.

Θα ασχοληθώ και με το παιχνίδι FC Eindhoven – Volendam με το διπλό να βρίσκεται στο 1,62 και να είναι επιλογή μου. Κάτι καλό δημιουργείται στην φιλοξενούμενη ομάδα και ο στόχος της ανόδου είναι υπαρκτός. Δυνατό ρόστερ, καλός προπονητής, συνθέτουν το σκηνικό της φετινής Volendam και θα έχει ενδιαφέρον η πορεία της. Στόχος είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Απέναντι στην γεμάτη οικονομικά προβλήματα FC Eindhoven η οποία μόλις πριν λίγες ημέρες έφερε αρκετούς παίκτες για να συνθέσει την φετινή της ομάδα, η Volendam καλείται να δείξει πάθος και να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Καλή αρχή να έχουμε!

Trustworthy

Κοινοποίηση & αποθήκευση