Καλή στοιχηματική Season να έχουμε…

  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
31/07/2022 15:00 DEN1 Aalborg-Horsens G/G 1,72 8 PAME-STOIXIMA-new-logo-120x60 0-0 -8
31/07/2022 16:00 SWE1 Elfsborg-Hacken X2&Over 1,5 1,86 12 Bet365 4-4 +10.32

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του trustbet. Μετά από μία παύση ενός έτους θα τα ξαναλέμε από αυτήν εδώ τη γωνιά, ευελπιστώντας στο τέλος της χρονιάς, να κλείσουμε με θετικό πρόσημο, όπως και τις προηγούμενες δύο σεζόν (2019-2020) (2020-2021). Καλή στοιχηματική σεζόν να έχουμε λοιπόν και φέτος, ακολουθώντας πιστά το τρίπτυχο της επιτυχίας (Διάβασμα-υπομονή-σωστή διαχείριση).

Θα ξεκινήσουμε τη βόλτα μας από τη Δανία και ποιο συγκεκριμένα από το Άαλμποργκ εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Χόρσενς. Οι γηπεδούχοι έχουν προβληματίσει αρκετά με τις εώς τώρα εμφανίσεις τους τόσο σε επίπεδο φιλικών, αλλά και στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αχίλλειος πτέρνα έως τώρα για τους ερυθρόλευκους αποτελεί η αμυντική τους λειτουργία αφού έχουν δεχθεί 15 τέρματα σε μόλις 7 παιχνίδια (5 φιλικά και 2 παιχνίδια πρωταθλήματος). Στα θετικά για την ομάδα του Jacob Friis ότι βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας σκοράρει εώς τώρα σε όλα της τα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά η Χόρσενς ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά έχοντας κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα κερδίζοντας μάλιστα και την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη με 0-1 στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του νεαρού προπονητή Jens Berthel Askou αρέσκεται να παίζει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και κόντρα στην ασταθέστατη άμυνα των γηπεδούχων θεωρώ πως θα βρει σίγουρα τους χώρους για να κάνει τη ζημιά. Θα κρατήσω το g/g από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με την απόδοση στο 1,72 να κρίνεται οριακά αποδεκτή.

 

Τέλος η δεύτερη επιλογή μου προέρχεται από τη Σουηδία και από το παιχνίδι της Έλφσμποργκ με τη Χάκεν. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και 6 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με την αμυντική τους γραμμή να παρουσιάζει αρκετά προβλήματα, αφού έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόλις σε 2 από τα συνολικά 18 παιχνίδια που έχουν δώσει. Στον επιθετικό τομέα τα νούμερα δείχνουν ικανοποιητικά, αφού με 26 τέρματα διαθέτουν την 4η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού και με νίκη ανεβαίνουν ξανά στη κορυφή του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν εντός έδρας στο ντέρμπι κορυφής από την Ντζουργκάρντεν και πιστεύω πως δύσκολα θα ηττηθεί για 2ο  παιχνίδι στη σειρά, από την ασταθής και κουρασμένη από το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μόλντε για το Conference League Έλφσμποργκ. Η επιλογή μου από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το Χ2 & over 1,5.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Bet-investor

Κοινοποίηση & αποθήκευση