Με Γερμανικό φινάλε!

  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
20/05/2017 16:30 GER1
SPA1
Hamburg - Wolfsburg
Gijon - Betis
S x 8, D x 3
X
X
3.42
3.42
19 2-1
2-2
+8.36
20/05/2017 16:30 GER1 Eintracht - Leipzig 2 2.00 20 2-2 -20
20/05/2017 16:30 GER1
GER1
Bayern - Freiburg (scorer)
Dortmund - Werder (scorer)
Lewad.
Aubam.
1.35
1.35
20 betshop_logo_new70x20 no
yes
-20
20/05/2017 19:30 HOL1
HOL1
Utrecht - Heerenveen
Alkmaar - Groningen
over2.5
over2.5
1.50
1.43
25 2-1
4-1
+28.63

Καλημέρα,

τελειώνουν σιγά – σιγά τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πλησιάζει η ώρα του απολογισμού της χρονιάς και για εμάς. Στο μενού του Σαββάτου περιλαμβάνεται η τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, όπως και η τελευταία της Ligue 1 στην Γαλλία. Την Κυριακή έχουμε αντίστοιχα την ολοκλήρωση της Primera Division και της Premier, ενώ οι Ιταλοί θα μας συνοδεύσουν στοιχηματικά για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο. Πάμε όμως να δούμε τις επιλογές μας:

Τεράστια μάχη στο Αμβούργο για το ποιά ομάδα θα αποφύγει το μπαράζ παραμονής, ενώ κάλλιστα μπορεί να μπλεχτεί στο σενάριο και η Άουγκσμπουργκ. Το ματς αναλύθηκε διεξοδικά, και η ισοπαλία (@ 3,42) έχει αξία για εμένα. Η Λειψία έκανε ένα όμορφο ματς απέναντι στην Μπάγερν όπως περιμέναμε, όμως η τελική κατάληξη σίγουρα δεν ήταν η αρμόζουσα, αφού το 4-2 έγινε στις καθυστερήσεις 4-5 (!). Πάντως η ευκολία με την οποία σκοράρει η Λειψία μας υποχρεώνει να την υποστηρίξουμε στην έδρα της ντεφορμέ και αδιάφορης Άϊντραχτ, η οποία έχει και σημαντικές απουσίες. Η Λειψία έχει και ένα ρεκόρ να σπάσει, αυτό των περισσότερων βαθμών νεοφώτιστης ομάδας στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα, και δεν νομίζω να χάσει την ευκαιρία. Το διπλό του 2,00 αξίζει την προσοχή μας.

Η μάχη των δύο “ύπερ-σκόρερς” καλά κρατεί, με τον Λεβαντόφσκι να προσπερνά για ένα γκολ τον Ομπαμεγιάνγκ την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν είναι αδιάφορος ο τίτλος του πρώτου σκόρερ, αφού ο παίκτης της Ντόρτμουντ είναι έτοιμος για ένα τεράστιο συμβόλαιο από Ρεάλ ή Παρί, ενώ και ο Πολωνός δεν θέλει να χάνει ούτε στο “τάβλι”. Τα ματς τους ενδείκνυνται για πολλά γκολ, και αν κοιτάξει κάποιος τις αποδόσεις που κυκλοφορούν, το  συνδυαστικό 1,82 της Betshop είναι εξαιρετικό. Και τα 2+ γκολ του Λεβαντόφσκι μου αρέσουν σε απόδοση 2,40.

Cash – out στον Stoiximan! Παίξε νόμιμα!

Από Ισπανιά μεριά, τα φιλικά σωματεία Χιχόν και Μπέτις όντας πλέον αδιάφορα βαθμολογικά δεν αποκλείεται να βολευτούν με μια ισοπαλία. Προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις, μιας και η Χιχόν έκανε διπλό στην Έϊμπάρ, το οποίο όμως δεν την βοήθησε να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ η Μπέτις πήρε 1-1 με την Ατλέτικο, ενώ είχε και ευκαιρίες να κερδίσει το ματς. Η ισοπαλία εδώ φτάνει ακόμα και στο 3,60 στην Sportingbet.

Αποφεύγω την Γαλλία, όπου πολλά ματς είναι αδιάφορα βαθμολογικά, ενώ στην ουρά εμπλέκονται πέντε ομάδες σε υπεράριθμα σενάρια για την παραμονή και το μπαράζ. Προτιμώ να απέχω. Στην Ιταλία, η εκπληκτική Νάπολι θα συνεχίσει με άλλη μια άνετη νίκη το κυνήγι της Ρόμα, με τον άσσο από ημίχρονο επί της κάκιστης αμυντικά Φιορεντίνα να πληρώνει 1,73. Οι “Βιόλα” κάνουν μια τελευταία απόπειρα να πάρουν την έκτη θέση από τις δύο ομάδες του Μιλάνου, όμως τα δύο εύκολα ματς που απομένουν στην Μίλαν λογικά δεν τις δίνουν βάσιμες ελπίδες.

Τέλος, οι δύο επαναληπτικοί για τα Ολλανδικά μπαράζ για την έξοδο στο Europa League έχουν σαφέστατα πλέον φαβορί τις Ουτρέχτη και Αλκμάαρ, όμως Χέρενφεν και Γκρόνιγκεν φημίζονται για το επιθετικό τους παιχνίδι, και δεν αποκλείεται να δούμε ματς με 4 και 5 γκολ. Ο συνδυασμός των δύο over2.5 φτάνει στο 2,15 (@ Goalbet).

Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό ο οποίος μας έκανε πάλι περήφανους αποκλείοντας το μεγαθήριο και φαβορί ΤΣΣΚΑ, ενώ πλέον καλείται να αγωνιστεί σε πολύ εχθρικές συνθήκες απέναντι στην Φενέρ στον τελικό. Είμαστε όλοι με την Ελληνική ομάδα, αλλά τουλάχιστον αν χάσουμε θα πληρωθούμε ένα δυνατό ταμείο.

Kαλή επιτυχία σε όλους! Δείτε το παιχνίδι μου εδώ!

Ορθολογιστής

Κοινοποίηση & αποθήκευση