Με οδηγό το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού

  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
05/06/2021 22:00 SPA2
BRA2
Almeria - Girona
CSA - Sampaio
under2
under 2.5
1.55
1.57
15 PAME-STOIXIMA-new-logo-120x60 0-0
0-0
-15

Καλησπέρα σε όλους!

Μετά από αρκετό καιρό ξανά με κείμενο στο Trustbet για να ζεσταινόμαστε σιγά σιγά ενόψει Euro 2020 που διεξάγεται με ένα χρόνο καθυστέρηση.

Μέχρι τότε όμως έχουμε κάποιες μικρές-μεγάλες εκκρεμότητες από τις μικρές κατηγορίες των χωρών της Ευρώπης. Ένα τέτοιο ματς είναι το σημερινό μεταξύ Αλμερίας και Χιρόνα. Ένα παιχνίδι που έρχεται μετά από 4 ημέρες από το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που έληξε με μεγάλη θριαμβεύτρια την Χιρόνα με 3-0. Ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις για την γηπεδούχο ομάδα και η Αλμερία εμφανίστηκε ως υπνωτισμένη και δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα σουτ στην εστία.
Σήμερα με 3-0 το παιχνίδι πάει παράταση και εκεί εάν μείνει το ίδιο σκορ θα πάρει την πρόκριση η Αλμερία επειδή τερμάτισε σε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Σίγουρα περιμένω μία καλύτερη Αλμερία, που θα στοχεύσει να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ώστε να έχει πιθανότητες να διεκδικήσει την πρόκριση. Από την άλλη στην Χιρόνα της αρκεί μόνο ένα γκολ για να σφραγίσει το εισιτήριο στον τελικό της ανόδου. Θα πάω με το over 2 σε απόδοση 1,55.

Στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες CSA και Sampaio έχουν αμυντικογενείς προπονητές και είναι δίκαιο το under 2.5 σε απόδοση 1,57.

Καλή μας επιτυχία!

Trustworthy

Κοινοποίηση & αποθήκευση