Με τι ματσάρες ξεκινάμε…! Season 2020-2021 starts!

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο η νέα στοιχηματική χρονιά 2020-2021! Η έναρξη αγγίζει την προηγούμενη σεζόν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο μιας και έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς. Σήμερα διεξάγεται ο τελικός του Europa League μεταξύ Σεβίλλης και Ίντερ και την Κυριακή ο τελικός του Champions League μεταξύ Παρί και Μπάγερν!

Η νέα σεζόν μας βρίσκει αρκετά αλλαγμένους. Το βάρος των προγνωστικών θα το σηκώσουν οι Bet-Investor – ο οποίος στην παρθενική του σεζόν το ταμείο “έγραψε” Yield 3%  και κέρδος 200 units – και Trustworthy (για 17η χρονιά, πέρσι με οριακό κέρδος 50 units και Yield 0,7%) με το ενδεχόμενο να προστεθεί ακόμη ένας tipster κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ελπίζουμε να έχουμε μία φυσιολογική σεζόν και να μην έχουμε διακοπές πρωταθλημάτων. Θα υπάρχει σαφώς livebetting το οποίο θα είναι κυρίως από τον Bet-investor αλλά δεν θα λείψουν και live προτάσεις από τον Trustworthy.
Βοηθός μας θα είναι και φέτος το twitter και σας προτρέπουμε να μας ακολουθήσετε κάνοντας κλικ εδώ: Twitter Trustbet. 

Και φέτος θα διατηρήσουμε τη συνέπεια που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια. Το site είναι ερασιτεχνικό, ακριβώς όπως ξεκινήσαμε το 2005 και έτσι συνεχίζουμε. Ένας φίλος το χαρακτηρίζει “επαγγελματικά ερασιτεχνικό” και μπορεί να ισχύει μιας και στηρίζεται στο μεράκι μας και ότι πρόταση και ότι κείμενο ανεβαίνει είναι μετά από σκέψη. Κάθε πρόταση που προτείνουμε είμαστε εμείς οι πρώτοι που την ποντάρουμε. Συνεπώς ήττα δική σας είναι και ήττα δική μας, νίκη δική σας είναι και νίκη δική μας.

Η περίοδος διακοπών των 2 εβδομάδων του Trustbet μπορεί να τελείωσε όμως το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και τα μαγιώ μας δεν τα βγάζουμε. Άλλωστε τα μέρη δράσης των δύο tipsters είναι παραθαλάσσιες πόλεις και…καλοκαίρι και μαγιώ είναι λέξεις άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους! Το τρίπτυχο μαγιώ, θάλασσα και μελέτη στην παραλία ξεκινάει!
Καλή στοιχηματική χρονιά να έχουμε, φυσιολογική όπως συνηθίσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια μέχρι τον Μάρτιο του 2020!

Trustbet

Κοινοποίηση & αποθήκευση