Φύγαμε για διακοπές!

Καλημέρα!

Τελείωσε το Euro, έχουμε την νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης για τα επόμενα 4 χρόνια και είναι ευκαιρία και για εμάς να φύγουμε για διακοπές! Συνήθως η σεζόν κλείνει στο τέλος Ιουλίου όμως μετά έναν καυτό μήνα με το Euro ήρθε η στιγμή λίγο να ξεκουραστούμε και επιστρέφουμε ξανά από τις 1/8.

Στην καθιερωμένη ανασκόπηση της χρονιάς, κύλησε εξαιρετικά με το ταμείο και των δύο tipster να σκαρφαλώνει σε υψηλό νούμερο yield. Μπορεί τα κείμενα να ήταν αισθητά μειωμένα φέτος και τα προτεινόμενα σημεία το ίδιο όμως ο ελεύθερος χρόνος έχει γίνει βάσανο και συμπιέζεται η ενασχόληση με το … hobby μας!
Ο Trustworthy ολοκλήρωσε με yield 8,66% ενώ ο Bet-investor με yield 5,54%. Σαν να λέμε ένα πολύ καλό επιτόκιο σε σχέση με τα σχεδόν μηδενικά που κυκλοφορούν στις τράπεζες. Όσον αφορά τα units, με +250 κέρδος έκλεισε ο Trustworthy και με +100 ο Bet-investor.

Στις αρχές Αυγούστου θα έχουμε νέο κείμενο στο Trustbet. Είναι ακόμη υπό σκέψη το πως θα συνεχιστεί το site. Είτε θα παραμείνει ως έχει με pregame προτάσεις είτε θα μετασχηματιστεί κάπως διαφορετικά.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε από το 2005 που ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια!

 

Κοινοποίηση & αποθήκευση