• ΝΟΜΙΜO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ MERIDIANBET ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑBLET!


Απολογισμός σεζόν και επιστροφή στις 16 Αυγούστου!

Καλησπέρα σε όλους!

1 Αυγούστου σήμερα, καλό μήνα να έχουμε και ταυτόχρονα καλές διακοπές! Παραδοσιακός μήνας διακοπών είναι ο Αύγουστος ακόμη και για αυτούς που πήραν την άδειά τους νωρίτερα μιας και όλα “χαλαρώνουν” μέχρι τον 15Αύγουστο. Χαλαρώνουμε και εμείς, παραδοσιακά από το 2005 που το site είναι online!

Η χρονιά κύλησε σχεδόν εξαιρετικά. Πέρσι τέτοιον καιρό κάναμε σημαντικές αλλαγές στη δομή της σελίδας. Υπάρχει πλέον καταγεγραμμένο ιστορικό για κάθε έτος, η καταγραφή του ταμείου ήταν από την πρώτη ημέρα λειτουργία μας ο πρωταρχικός μας στόχος και αυτό έγινε κτήμα για πολλές άλλες ιστοσελίδες.
Προστέθηκαν αναλύσεις αγώνων που είχαν στοιχηματικό ενδιαφέρον και φυσικά παρέμειναν σε υψηλό επίπεδο τα κείμενα των tipsters.

Οι tipsters έχουν όλοι θετικό πρόσημο στον σημερινό απολογισμό. Εξαίρεση αποτελεί ο President ο οποίος προστέθηκε αργά στο ρόστερ του Trustbet και το απαιτούμενο χρονικό διάστημα δεν ήταν επαρκές ώστε να ολοκληρώσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο. -116 units και αυτό το αρνητικό νούμερο υπόσχεται ότι θα το καλύψει τη νέα σεζόν που ξεκινάει στις 16 Αυγούστου!

Ο Bet Killer ξεκίνησε φουριόζος όμως το Erasmus του ανέκοψε στην πορεία. Από τον Φεβρουάριο και μετά οι εμφανίσεις του περιορίστηκαν δραστικά όμως το ταμείο ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο +45 units και yield 2,87%.

O Kotsimpos αποτέλεσε μεταγραφή πασχαλιάτικη και πραγματικά εντυπωσίασε! +359 units κέρδος και yield 42%. Τέτοιο ποσοστό δεν ξέρω εάν θα βρείτε πουθενά στο διαδίκτυο! Φυσικά θα είναι μαζί μας και αυτήν την σεζόν και περιμένουμε να δούμε που θα το πάει φέτος το κοντέρ αν και αναγνωρίζουμε ότι επανάληψη τέτοιου yield θα είναι κοσμοϊστορικό γεγονός!!!

Ο Ορθολογιστής φέτος έκανε ντεμπούτο στο Trustbet και τα ποσοστά του είναι εντυπωσιακά! +555 units κέρδος και yield 9%! Είχε αναλάβει τις αναλύσεις του ιταλικού και του ελληνικού πρωταθλήματος, εξειδικεύτηκε σε αυτά τα πρωταθλήματα και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει!

Τέλος, ο Trustworthy, ο υπογράφων του σημερινού κειμένου. Δεν έχω να πω πολλά. Κερδισμένος για 11η φορά στα 12 χρόνια λειτουργίας της σελίδας. Κέρδος +663 units και yield 5,20%. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και τη νέα σεζόν!

Η στοιχηματική σεζόν 2016-2017 ολοκληρώθηκε εχθές, η ημερομηνία δείχνει 1 Αυγούστου και είναι ώρα για διακοπές. Επιστρέφουμε στις 16 Αυγούστου! Stay tuned!!!

Κοινοποίηση & αποθήκευση
admin
  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ BETREBELS