• ΝΟΜΙΜO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ MERIDIANBET ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑBLET!


HOT MATCH: Βοσνία – Ελλάδα

Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη κατεβαίνει σε αυτό το ματς γνωρίζοντας πως με νίκη σχεδόν καπαρώνει την δεύτερη θέση του ομίλου, αφού θα μας ξεπεράσει κατά δύο βαθμούς, ενώ θα ελπίζει ακόμα και στην πρωτιά μιας και υποδέχεται και το Βέλγιο στις 7 Οκτωβρίου, στην προτελευταία αγωνιστική της προκριματικής διαδικασίας. To 3/3 έχει πετύχει εντός έδρας με τις τρείς αδύναμες ομάδες του ομίλου (Εσθονία, Κύπρος, Γιβραλτάρ), ενώ έχασε στο Βέλγιο, ενώ πήρε ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, σε ένα ματς βέβαια που ισοφαρίσαμε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Πιάνιτς τελικά δείχνει να ξεπερνά τον μικροτραυματισμό του και θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ θα απουσίασουν οι Κολάσινατς, Χαϊροβιτς και Ντζούριτς.

Η Ελλάδα επίσης έκανε το 3/3 με τις μικρότερες ομάδες του ομίλου, ενώ η παλικαρίσια ισοπαλία στο Βέλγιο τρομοκράτησε αρκετά τους Βόσνιους, οι οποίοι πλέον δεν θα επαναπαυθούν και θα προσέξουν πολύ το ματς αυτό. Η ομάδα μας μετρά αήττητο σερί 9-3-0 στην προκριματική διαδικασία για παγκόσμιο κύπελλο, ενώ η τελευταία ομάδα που μας κέρδισε ήταν η Βοσνία, με 3-1 στις 22 Μαρτίου 2013 (!). Η παράδοση μας είναι ιδαίτερα θετική, μιας και η προαναφερθείσα είναι η μοναδική μας ήττα από τους Βόσνιους σε οκτώ αγώνες ανεξαρτήτου έδρας. Δυστυχώς εμείς θα έχουμε αρκετά σημαντικές απουσίες σε άμυνα και κέντρο (Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Ταχτσίδης, Σάμαρης), αλλά τουλάχιστον οι πρωτοκλασσάτοι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν στο μηδέν Ντζέκο και Ιμπίσεβιτς.

Γνωρίστε το Turbo Pay-out στην Meridianbet και
καταθέστε με Vivawallet!

Εκτίμηση: Η εμφάνιση μας στο Βέλγιο ήταν η πρώτη που θύμισε την παλιά καλή Εθνική Ελλάδας, και μακάρι να επαναληφθεί μια ανάλογη. Το ματς θα έχει πάθος και δυνατά μαρκαρίσματα λόγω και του αντίστοιχου ματς στο Καραϊσκάκη (12 κίτρινες, 2 κόκκινες), οπότε ένα over5.5 στις κάρτες έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης χωρίς όμως ακόμα να έχουν βγει αποδόσεις καρτών. Τέλος, το συνδυαστικό ποντάρισμα 1Χ&over1.5 αποδίδει 1,87 στην Betrebels και αξίζει το ενδιαφέρον μας.

Ορθολογιστής

Κοινοποίηση & αποθήκευση
Ορθολογιστής
  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ BETREBELS