• ΝΟΜΙΜO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ MERIDIANBET ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑBLET!


“Σπάει’ το απίστευτο σερί της Σιόν

Ποστάρισμα μετά από αρκετό καιρό! Τις τελευταίες 15 ημέρες δεν μπόρεσα να δώσω το παρών με κείμενο. Προτάσεις υπήρχαν συνέχεια στο πινακάκι μου και ξέροντας την δουλειά που γίνεται εδώ στο Trustbet καταλαβαίνεται ότι όλες ανεβαίνουν μετά από την απαραίτητη μελέτη που γίνεται.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (εκτός των βόρειων χωρών) ολοκληρώνονται σιγά σιγά και παράλληλα με αυτά έχουμε και τους τελικούς κυπέλλων. Το ενδιαφέρον μου εστιάζεται στην Ελβετία σήμερα, ένα πρωτάθλημα που φέτος με απασχόλησε ελάχιστα σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που πάντα υπήρχαν επιλογές από εκεί.

H paysafecard επέστρεψε στην Interwetten

Φτάσαμε στον τελικό Κυπέλλου με την Βασιλεία να θέλει το νταμπλ και την Σιόν να έχει μία εκπληκτική παράδοση μιας και δεν έχει χάσει ποτέ στους 13 τελικούς που έλαβε μέρος! Σήμερα κινδυνεύει να χαλάσει αυτό το σερί μιας και δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με μία νίκη και μία ισοπαλία στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Η Βασιλεία είναι ανώτερη αγωνιστικά, άλλωστε κατέκτησε το πρωτάθλημα κάνοντας…περίπατο. Τις τελευταίες εβδομάδες έριξε στροφές και πλέον ο μοναδικός στόχος είναι το νταμπλ. Θα το κατακτήσει και μάλλον εύκολα. Το 1.62 είναι μια καλή απόδοση!

Ο πρώτος τελικός της Λιγκίγια για το Μεξικό. Η Τίγκρες υποδέχεται την Γουαδαλαχάρα στο πρώτο παιχνίδια. Θα ακολουθήσει και δεύτερο στην έδρα της Γουαδαλαχάρα. Η Τίγκρες εύκολα απέκλεισε την Τιχουάνα ενώ αντίθετα η φιλοξενούμενη σήμερα ομάδα απέκλεισε με 2 ισοπαλίες την Τολούκα (μέτρησε τελικά η καλύτερη βαθμολογική θέση που πήρε). Απουσίες διαβάζω ότι θα έχει η φιλοξενούμενη ομάδα και συνεπώς το 1.73 της Τίγκρες αποτελεί επιλογή μου!

Καλή μας επιτυχία!

Trustworthy

Κοινοποίηση & αποθήκευση
  Date/Time Comp Match Up Pick Odds Stake Bookmaker Score +/-
25/05/2017 17:00 SWICUP
MEX1
Based - Sion
Tigress - Guadalajara
1
1
1.62
1.73
25 3-0
2-2
-25
admin
  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ BETREBELS