• ΝΟΜΙΜO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ MERIDIANBET ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑBLET!


Betrebels

Κοινοποίηση & αποθήκευση
Bookmark the permalink.

Comments are closed.

BetRebels - Νόμιμο Στοίχημα

Η Betrebels ιδρύθηκε το 2010, είναι μία από τις πλέον σοβαρές εταιρίες με συνεχή εξέλιξη και πολύ προσεγμένο προϊόν. Η εταιρία δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα κατάθεσης με Paysafe, VIVΑ και Moneysafe καλύπτοντας πλήρως το κομμάτι πληρωμών. Όσον αφορά το προϊόν, διαθέτει υψηλές αποδόσεις, συνεχείς προσφορές, μπόνους 1ης κατάθεσης μήνα και κορυφαίο live στοίχημα. Η Betrebels προσφέρει καθημερινά αποδόσεις για πάνω από 100 πρωταθλήματα με πολλές επιλογές και με πολύ χαμηλή γκανιότα!

Επίσης, τα καθιερωμένα προϊόντα της BetRebels περιλαμβάνουν το Καζίνο με μία πλειάδα από φανταστικά 3D Φρουτάκια ενώ η Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών (RNG) που ενεργεί ως “κρουπιέρης” μας, έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί να είναι απολύτως δίκαιη και αμερόληπτη.

Η BetRebels είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία, μία από τις εμπορικές επωνυμίες της Rebels Gaming Limited – εταιρία εγγεγραμμένη στη Μάλτα (αρ. κατ. C 51793). Η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη των πελατών μας αποτελούν βασικά σημεία της επιχείρησής μας. Κάθε πελάτης της BetRebels είναι σημαντικός για εμάς και σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, προγράμματα και υποστήριξη. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας διασκέδαση σε μία ευρεία γκάμα παιχνιδιών σε ένα ασφαλές και ρυθμιζόμενο περιβάλλον.

Η Rebels Gaming Limited εμπεριέχεται στον κατάλογο της Δ.Ο.Υ. Μεγάλων Επιχειρήσεων με τις εταιρείες που υπήχθησαν στις μεταβατικές διατάξεις του ν.4002/11 περί παροχής υπηρεσιών στοιχημάτων και τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου και κατέχει σχετική νόμιμη άδεια λειτουργίας και παροχής τέτοιων υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Η Rebels Gaming Limited έχει την άδεια να δέχεται στοιχήματα στο διαδίκτυο βάσει της Άδειας Τυχερών παιχνιδιών με αριθμό LGA/CL2/734/2011, που εκδόθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2011 από την Lotteries & Gaming Authority της Μάλτας (LGA).

Τρόποι κατάθεσης: Paysafecard, Moneysafe, Viva, Beecash, Skrill, Neteller

Προσφορές:

Α) Loyalty bonus 50%
Κάντε μία κατάθεση και στείλτε ένα email στο bonus@betrebels.com με θέμα “loyalty bonus” και ένα μπόνους 50% στο ποσό της κατάθεσης σας θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας ως bonus money.

Β) Για τις υπόλοιπες προσφορές επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Betrebels.

  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ BETREBELS