• ΝΟΜΙΜO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ MERIDIANBET ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑBLET!


Betshop

Κοινοποίηση & αποθήκευση
Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Μετά από πολυετή παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο και ως η ταχύτερη αναπτυσσόμενη εταιρία στον τομέα του στοιχηματισμού μέσω internet η Betshop εισέρχεται στην ελληνικά αγορά νόμιμα βάσει του άρθρου 50, παράγραφος 12 του Ν.4002/2011.

Ο ανανεωμένος δικτυακός της χώρος, σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα που έχει συγκαταλέγεται στις αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου. Η διοίκηση της Betshop αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών με υψηλά κίνητρα και ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών. Τα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στο Λονδίνο.

Στην Betshop θα βρείτε περισσότερα από 400 αθλητικά γεγονότα κάθε εβδομάδα, πάνω από 50 δυνατότητες στοιχήματος για κάθε αγώνα, ταχύτατο σύστημα λήψης στοιχημάτων το οποίο είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, ζωντανός στοιχηματισμός (live betting), άμεση επιβεβαίωση κερδισμένων στοιχημάτων και ταχύτατες πληρωμές.

Η εταιρία ξεχωρίζει για την διαφάνεια, ασφάλεια και την απλότητα.

Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει στους πελάτες της άψογη εξυπηρέτηση από την αρχή της στοιχηματικής τους εμπειρίας ως το τέλος: από την αρχική πληροφόρηση και τις αποδόσεις, τα ζωντανά αποτελέσματα, την εκκαθάριση στοιχημάτων και κερδών, μέχρι και την τελική πληρωμή του πελάτη.

EGAMING AWARDS

Το Σεπτέμβριο 2007, η Betshop προτάθηκε για το Land-links Partnerships Operator of the Year από την Egaming Review. Η Betshop οφείλει το δικαίωμα αυτής της υποψηφιότητας στη γρήγορη ανάπτυξη των franchise σημείων πώλησης στοιχημάτων στην Ευρώπη. Λειτουργώντας σε 8 γλώσσες, η Betshop παρέχει στα σημεία πώλησης υπηρεσίες αθλητικών στοιχημάτων, καζίνο και πόκερ.

Η βασική περιοχή ανάπτυξης ήταν η Ιταλία, όπου τον Ιανουάριο του 2007 η ιταλική κυβέρνηση χορήγησε στην Betshop 47 νέες άδειες επιπρόσθετες στα 1000 σημεία που λειτουργούσαν με την μέθοδο franchise και τα οποία είχαν εισηχθεί στο διαδίκτυο πριν από αυτήν την ημερομηνία. Άλλες περιοχές ενδιαφέροντος για την Betshop είναι η Κύπρος και η Ρουμανία όπου τα ήδη υπάρχοντα σημεία πρακτορείων έχουν σκοπό την περαιτέρω μελλοντική στρατηγική επέκταση.

Προς το παρόν, το δίκτυο των πρακτορείων της Betshop τοποθετεί την εταιρία ως το μεγαλύτερο ανεξάρτητο πρακτορείο στοιχημάτων στην Ιταλία και το 4ο στην Ευρώπη όσον αφορά το πλήθος των καταστημάτων της.

Τρόποι κατάθεσης: Moneysafe, Paysafecard, Skrill, Neteller, Unistream Money Transfers, Τραπεζική μεταφορά, BeeCashPay

Τρόποι ανάληψης: Moneysafecard, Paysafecard, Skrill, Neteller, Unistream Money Transfers

Προσφορές: Για τις διαθέσιμες προσφορές επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Betshop.

  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ BETREBELS