• ΝΟΜΙΜO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ MERIDIANBET ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑBLET!


Mybet

Κοινοποίηση & αποθήκευση
Bookmark the permalink.

Comments are closed.

H Mybet  λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα βάσει του άρθρου 50, παράγραφος 12 του Ν.4002/2011. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες online αθλητικών στοιχημάτων και παιγνίων. Ιδρύθηκε το 2003 και αμέσως γνώρισε επιτυχία. Η Mybet είναι μία ισχυρή και αξιόπιστη εταιρεία, νικήτρια ελέγχων ασφαλείας καταναλωτών που διεξήχθησαν στην Γερμανία όπως από το Focus tomorrow 09/04 και MAXIM 02/05.

Το αθλητικό τμήμα της Mybet δεν σας προσφέρει μόνο παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα, αλλά επίσης ζωντανά στοιχήματα για το ποδόσφαιρο, το τένις και το Χόκεϊ επι πάγου, προσφέροντάς σας την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών στο να στοιχηματίσετε στην αγαπημένη σας ομάδα / άθλημα / αθλητή.

Προσφέρει στοιχήματα σε πάνω από 16 αθλήματα καθώς και στοιχήματα σχετικά με διασημότητες όπως τα βραβεία Όσκαρ.

Επιπλέον όλων αυτών, προσφέρει ακόμα:

  • Πάνω από 5,000 αθλητικά στοιχήματα καθημερινά
  • Πάνω από 2,000 αγώνες και γεγονότα ανα μήνα
  • 20% υψηλότερες αποδόσεις σε σύγκριση με άλλους συμβατικούς bookmakers
  • Στοιχήματα Live για τις περισσότερες από τις διαθέσιμες αγορές

Εαν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια και υποστήριξη στο να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην σελίδα με τα στατιστικά, η οποία παρέχει λεπτομέρειες για αγώνες, ομάδες, πίνακες αποτελεσμάτων καθώς και πολλές ακόμα πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας.

Η εταιρεία της Mybet είναι εγγεγραμμένη στην Μάλτα και ανήκει στο γκρούπ της JAXX. Η JAXX AG είναι κορυφαία ειδικός στην ευρωπαϊκή αγορά τυχερών παιχνιδιών και είναι εισηγμένη από το 1998 στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης.

Τρόποι κατάθεσης: Paysafecard, Skrill, Neteller, Ukash, Paypal, Τραπεζική μεταφορά

Τρόποι ανάληψης: Skrill, Τραπεζική μεταφορά

  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ BETREBELS