• ΝΟΜΙΜO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ MERIDIANBET ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑBLET!


Trustbet version 4.0!

Soccer-boys-Desktop-WallpaperΑφήνουμε την version 3.0…πλέον η version 4.0 είναι online.

Από σήμερα 20/6 το Trustbet αποκτά νέα μορφή. Ανανεωμένο εξολοκλήρου, πιο σύγχρονο και για τους λάτρεις των κινητών υπάρχει η mobile έκδοση του site η οποία πιστεύουμε ότι θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη μιας και το internet μέσω κινητού έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Δεν αλλάζει τίποτα από τις στήλες που ξέρατε. Το ταμείο για κάθε tipster θα διατηρείται ώστε με ένα κλικ να έχουμε/έχετε εικόνα του κάθε tipster. Για τα προγνωστικά θα υπάρχει ειδικό section όπου θα αναφέρεται το συνολικό ταμείο και ο πίνακας με τα προτεινόμενα παιχνίδια. Πλέον, τα κείμενα θα διαχωριστούν σε ειδική σελίδα για κάθε tipster (section "Τα σχόλια των tipsters). Κάτω από κάθε κείμενο θα υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής οποιοδήποτε σχολίου.

Σημαντική είναι η προσθήκη του chat, το οποίο λειτούργησε τον τελευταίο μήνα δοκιμαστικά στην προηγούμενη μορφή της σελίδας και τώρα θα είναι μόνιμα στα δεξιά της σελίδας. Ο Trustworthy και ο Sampala θα είναι αρκετές ώρες online οπότε με την δική σας παρουσία ελπίζουμε να γίνει μία στήλη ανταλλαγής απόψεων.

Πολύ χρήσιμο είναι το εργαλείο "Τζίροι Betfair" μιας και η κίνηση της αγοράς πολλές φορές μας οδηγεί σε συμπεράσματα.
Σε αυτό το σημείο να σας επιστήσουμε την προσοχή ότι σε έναν μήνα (από τις 22/7) θα μπορούμε να στοιχηματίζουμε μόνο στον ΟΠΑΠ και στις νόμιμες εταιρίες οι οποίες έχουν λάβει προσωρινή άδεια λειτουργίας. Πλέον, από το Trustbet θα διαφημίζονται μόνο νόμιμες εταιρίες για τις οποίες υπάρχει ένα αφιέρωμα στο section "Βookmakers". Σύντομα, θα φιλοξενηθούν και άλλες νόμιμες εταιρίες στις σελίδας μας.

Ελπίζουμε να σας άρεσει η νέα προσπάθεια που κάναμε και να την αγκαλιάσετε ακόμη περισσότερο.
Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι υπάρχει ακόμη μία διαθέσιμη θέση για tipster! Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει mail στο: tt@trustbet.gr ή να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook ή μέσω twitter (τα link είναι διαθέσιμα επάνω δεξιά στη σελίδα).

Να είστε καλά,

Η ομάδα του Trustbet.eu!
 

Κοινοποίηση & αποθήκευση
Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ BETREBELS